50 YAşıNDAKI KADıNıN INANıLMAZ DEğIşIMI! GöREN 20 YAşıNDA SANıYOR

Popüler kültür ile birlikte estetik operasyonlar da fazlalaştı. Sosyal medya ise bu estetik operasyonların en çok göründüğü mecralardan. 49 yaşındaki Ekaterina'nın yüzündeki değişim görenleri hayrete düşürüyor.

Yaşlanmayla birlikte fiziksel görünümde ciddi değişim yaşanır ve bu değişim kişiler tarafından sevilmez. Estetik operasyonlar da eski görüntülerine tekrar kavuşmak isteyenlern tek başvurduğu anahtar olarak öne çıkıyor. Ekaterine isimli kadının dönüşümü ise herkesi şaşırtıyor.

49 yaşındaki kadın genç bir görüntüye sahip olmak istedi. Plastik cerraha başvurdu. İşlemi yapan estetik uzmanı, boyun bölgesinin sıkılaştırdığını, yüzündeki fazlalıkları aldığını söyledi.

Yüzünde hangi işlemler yapıldı?

Doktor, yapılan işlemler hakkında bilgi verdi. Genç hatları geri getirmek için yüz ve boyund erişini sıkılaştırdığını söyledi. Yüz germe ameliyatı yaptığını ifade etti. Boyun bölgesi için platismaplasti işlemi yapıldı.

Boyun ve çene hattı şekillendirildi ve iyileştirildi. Kadın estetiğinin son işleminde ise dairesel bir göz kapağı estetiği geçirdi.

HERKES ŞOK OLDU

Ekaterina'nın değişimi sosyal medyada gündem oldu. Ortaya çıkan fotoğraflar, kadının büyük değişimini gösteriyordu.

Paylaşımlara gelen yorumlar arasında çoğunluk, 49 yaşındaki kadının 20 yaşına döndüğünü söylüyordu.

2024-05-07T06:23:58Z dg43tfdfdgfd